© 2019 BY IRENE WESTERBEEK

LET ME BE 

YOUR SHERO!

PERSONAL TRAINING &

LIFESTYLE COACHING MET EEN FLINKE DOSIS GIRL POWER

Let me empower you!

BASIS CURSUS

KRACHTTRAINING VOOR VROUWEN

Wil jij krachtiger in het leven staan en beginnen met krachttraining  maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen? Dat geeft helemaal niks want het begin is ook moeilijk,  en alleen naar de sportschool gaan is ook heel spannend, zeker als je niet zoveel weet over krachttraining of niet zo lekker in je vel zit. 

 

Wanneer je de basisprincipes van krachttraining begrijpt wordt het een stuk makkelijker en kun je gaan bouwen aan een krachtiger lichaam en leven.

wat een krachttijger moet weten

 • Wat doet krachttraining precies met je lichaam?

 • Wat doet krachttraining precies met je geest?

 • Welke gewichten en machines zijn er en wat kun je ermee doen?

 • Hoe kun je je dagelijkse voeding afstemmen op je doelen?

 • Hoe ga je slim om met spiergroepen, energie en herstel.

 • Hoe kun je krachttraining persoonlijk maken en implementeren in je lifestyle?

 • Op welke manier kun je om problemen en pijn heen werken?

 • Hoe ga je zelf verder met de basiskennis en hou je jezelf gemotiveerd?

In tegenstelling tot veel andere personal trainers is het mijn doel dat je mij zo snel mogelijk niet meer nodig hebt en je jezelf zelfstandig verder kunt ontwikkelen. Op basis van jouw persoonlijke omstandigheden en doelen maak ik je wegwijs in wat krachttraining voor jouw leven kan betekenen en leer ik je de skills & mindset die je nodig hebt om het krachthonk te veroveren.

Krachttraining is self-empowerment

Krachttraining is meer dan een manier om een mooi lichaam te krijgen. Je bent zo mooi als je je voelt. De grootste schoonheid aan krachttraining is dat je niet alleen fysiek krachtiger word, maar je ook sterker gaat voelen en dat zet een opwaartse spiraal van zelfwaardering in gang waardoor je in zijn geheel als een krachtiger wezen het leven gaat staan en je je plaats in de wereld kunt veranderen.  Kracht is macht, iets wat veel vrouwen goed kunnen gebruiken.

 

Het is mijn missie vrouwen te leren hoe je door middel van krachttraining je leven anders kunt vormgeven. Jouw lichaam en leven zijn jouw kunstwerk. Ook van negatieve ervaringen kun je iets moois maken door er kracht uit te halen en ze om te zetten naar iets constructiefs. Krachttraining kost een hoop energie, maar die uren investeer je in jezelf en niemand anders, het is een stukje zelfzorg. Je bouwt iets op, een sterkere en knappere toekomst-versie van jezelf.

Krachttraining werkt alleen als je het volhoud. Ik vind het daarom niet zo efficiënt om te kiezen voor een personal trainer die je precies vertelt wat voor oefeningen je moet doen en wat je moet eten, dan blijf je afhankelijk van een personal trainer. Ik vind het efficiënter als je leert hoe je het zelf kan doen door creatief te zijn, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met de kunst van kracht en ik de volgende vrouw kan empoweren. Hoe meer sterke vrouwen, hoe beter onze wereld wordt! Of zoals favoriete sterke vrouw Wonder Woman altijd zegt: ‘Only love can save the world’.

Naast krachttrainer ben ik docent op een design opleiding, met als expertise lifestyle.

Behalve een personal trainer ben ik dus ook een lifestyle designer en bekijk ik krachttraining vanuit een ander perspectief dan de gemiddelde personal trainer. Ik geef les in ontwerpen. Krachttraining is ontwerpen, het is een manier om het lichaam en het leven mooier en functioneler te maken op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. Op basis van een holistische aanpak wil ik samen met jou uitzoeken hoe je d.m.v. krachttraining je hele leven sterker kan maken. 

 

blok-pt-1

1/4

Wat kan krachttraining je geven?

 • Een mooier lichaam en meer zelfvertrouwen.

 • Een betere conditie en uithoudingsvermogen.

 • Een snellere vetverbranding en stofwisseling. 

 • Een betere bloedsomloop en een sterker immuunsysteem.

 • Krachttraining verhoogt discipline en doorzettingsvermogen.

 • Krachttraining verhoogt de pijngrens en verdraagzaamheid.

 • Meer controle over je emoties door hormoonveranderingen.

 • Huishoudelijke en fysieke klussen worden makkelijker.

 • Beter doorbloede hersenen,  betere creativiteit en werkprestaties.

 • Een betere nachtrust.

 • Een fijne uitlaatklep en nieuwe sociale contacten.

 • Je leert beter naar je lichaam luisteren en voelen.

 • Ook niet onbelangrijk: Betere orgasmes.

 • Je leert in je kracht te staan en beter voor jezelf op te komen. 

 • Een dikke middelvinger naar alles wat ex- is. 

 • Een krachtiger, vitaler en langer leven en een beter toekomstperspectief.

Waarom je het

moet leren

van een vrouw

De cursus die ik geef is gericht op vrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat krachttraining vrouwen andere dingen te bieden heeft op het gebied van self-empowerment dan mannen. Een man zal je dat nooit kunnen uitleggen of deze aspecten volledig begrijpen, simpelweg omdat ze geen vrouw zijn en een andere positie in de maatschappij hebben.

 

Wij vrouwen hebben andere lichamen, onze hormoonhuishouding is anders en onze emoties werken anders. Veel mannelijke trainers beschouwen dit als een zwaktepunt. Ik zie het juist als ons sterke punt, krachttraining is namelijk een gevoelssport waardoor we ons anders kunnen voelen en weerbaarder kunnen worden voor omstandigheden.  

 

Omdat ik zelf een vrouw ben kan ik me beter verplaatsen in de belevingswereld van vrouwen. Daarnaast is trainen, zeker in het begin, iets heel lichamelijks en intiems. Persoonlijk vind ik het fijner om met een vrouw over lichamelijke ongemakken en onzekerheden te praten dan met een man, die het vrouwenlichaam vanuit hun eigen belevingswereld benaderen.

Wat is het startniveau?

Om deel te nemen aan deze cursus hoef je niks over krachttraining te weten. Je hoeft niet sportief, fit of knap te zijn. Je hoeft zelfs niet gezond te zijn. Ik kijk nergens van op. Juist vrouwen die in shit zitten of er net uit komen opkrabbelen heeft krachttraining een helende werking . Krachttraining heeft mij als een feniks doen herrijzen na een jarenlange strijd tegen mijn chronische ziektes.

 

Behalve ziekte kunnen er allerlei redenen zijn waarom je niet zo lekker in vel in je zit.  Een burn-out, liefdesverdriet, een depressie of een minderwaardigheidscomplex kunnen het leven soms knap lastig maken. Krachttraining geeft je meer macht over je lichaam, je gevoel en je leven en is een constructieve manier om jezelf weer langzaam op te bouwen na een persoonlijke crisis.

Staal & Kracht Rotterdam

Mijn cursus geef ik bij Staal &  Kracht in Rotterdam. Dit is een kleine en knusse sportschool waar je in een veilige omgeving kennis kunt maken met de mogelijkheden van krachttraining. Aan het eind van de cursus kan ik je eventueel bijstaan in de overstap naar een andere sportschool die beter in jouw lifestyle past, maar we vinden het natuurlijk nog veel leuker als je bij ons in Staal en Kracht blijft trainen zodat we je nog een beetje kunnen volgen en bijstaan in de praktijk na de cursus.

via staal & kracht kun je me ook boeken voor reguliere personal training

Starten met

de basiscursus?

Mocht je willen starten met de cursus dan kun je meestal binnen een maand bij mij terecht voor de eerste les. Het aantal lessen is verschillend per persoon en varieert tussen de 5 en 10 lessen. Iedereen heeft andere doelen, een ander leertempo en andere obstakels om te overwinnen.

 

 

Aanmelden:

Meld je aan via het onderstaande contactformulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  Of boek me via de website van Staal & Kracht.

TARIEVEN

1 les: 50,-

5 lessen: 225,-

10 lessen: 450,-

 

Een les duurt minimaal 1 uur en kan een beetje uitlopen tot 1,5 uur. 

 

Vriendinnenkorting: Wil je de basiscursus samen met een vriendin of een ander vrouw die je kent doen? Als je samen komt krijg je 25% korting per persoon.

Speciale omstandigheden: Mocht je door persoonlijke omstandigheden niet kunnen deelnemen maar denk je dat deze cursus jouw kan helpen om uit je persoonlijke crisis te komen? Neem gerust contact op voor betalingsmogelijkheden.

@from_shitgirl_to_fitgirl in de media

GRAMMIE MAGAZINE

EMPOWER ME >>