top of page
  • Foto van schrijverIrene Westerbeek

Basiscursus Krachttraining voor vrouwen stopt!
Na diverse inspirerende vrouwen wegwijs te hebben gemaakt in het krachthonk en het realiseren van een krachtigere levensstijl heb ik besloten voorlopig te stoppen met het aanbieden van de basiscursus ‘Krachttraining voor vrouwen’ welke vanaf vandaag niet meer op de website te vinden is.Hoewel ik individuele begeleiding waardevol vind, vind ik het ook belangrijk om mijn ‘ervaringsdeskundigheid’ optimaal te benutten en wil de energie die ik nog heb naast mijn werkzaamheden als docent en creative gebruiken voor de grote landelijke IBD-projecten waarbij ik de afgelopen jaren betrokken ben geraakt zoals bijvoorbeeld de Podcast en het veraangenamen en verbeteren van patiënteninformatie voor jonge IBD-patiënten en het spreken tijdens events. Er gebeuren momenteel een hoop mooie dingen in de IBD-zorg waar ervaringsdeskundigen voor nodig zijn die weten hoe ze dingen mooi moeten maken. Kortom; ik geloof dat ik nu harder nodig ben om dit stukje van de IBD-Zorg op te pakken dan in de sportschool.


Behalve dat kreeg ik te veel aanmeldingen van vrouwen die willen afvallen en het is niet mijn ambitie vrouwen te ondersteunen in het afvallen, maar vrouwen met een auto-immuunziekte ondersteunen bij het ontwikkelen van een krachtigere levensstijl.


Vrouwen uit die doelgroep die op zoek zijn naar hulp verwijs ik graag door maar een paar van mijn favoriete en zeer deskundige collega's: Elda Dorren en Joris Peters. Elda heeft al heel wat jaren ervaring met IBD en IBD-Coaching, geeft super interessante workshops en kan je goed bijstaan in meer balans aanbrengen in je levensstijl en omgaan met stress. Joris is MDL-arts, is heel sportief en heeft zelf de ziekte van Crohn. Naast zijn werk als MDL-arts heeft Joris een eigen praktijk 'Balans in je buik' waar hij IBD-patiënten coacht bij het aanpassen van hun lifestyle.

Mocht er weer tijd in de agenda ontstaan om lotgenoten optimaal individueel te kunnen begeleiden hervat ik de cursus en inschrijvingen.Comentarios


bottom of page