top of page
  • Foto van schrijverIrene Westerbeek

MOOIE MEISJES POEPEN NIET
Mooie meisjes poepen niet! Dat is natuurlijk niet waar, maar wel de titel van de super toffe documentaireserie die vanaf nu te zien is op het YouTube kanaal van &C tv. 


In Mooie meisjes poepen niet volgt Sanne Savelsbergh 7 jonge vrouwen met een spijsverteringsziekte. En doorbreekt zij misschien wel 1 van de grootste taboes voor vrouw anno 2024. 


Sanne en haar crew kwamen mij ook een dagje volgen en gingen mee naar werk,

de sportschool en naar huis om te zien en praten over hoe het is om te leven met een stoma. 


Zelf vind ik het een super toffe documentaire-serie geworden en ben ik trots dat ik heb kunnen bijdragen aan dit mooie concept van Sanne Savelsbergh in samenwerking met de Maag Darm Lever Stichting en het is ook zeer aangenaam voor het oog door het toffe camera- en montagewerk van Niels Fokkens. Ik hoop dat jonge meiden met een spijsverteringsziekte die denken dat een stoma het worst-case-scenario is iets minder bang maakt. 


Ik word gevolgd in aflevering 3 van de 3, maar om de context echt goed te begrijpen raad ik aan ook de eerste twee delen te kijken!

留言


bottom of page