top of page
  • Foto van schrijverIrene Westerbeek

Samenwerking met Elda Dorren: Balans in je Leven met IBD

Na een presentatie die ik gaf in het Erasmus MC raakte ik in gesprek met Elda Dorren. Elda is IBD-coach en we delen veel ideeën over hoe je door balans in je levensstijl aan te brengen het leven met IBD kunt veraangenamen. Na een leuk interview ontstonden nieuwe plannen.


Elda schreef haar eerste e-book geschreven met de tien beste tips over hoe je als IBD-patiënt meer balans in je leven kunt aanbrengen. Ik zou het iedereen die net de diagnose heeft gekregen aanraden.


De vormgeving van het boek heb ik voor Elda gedaan, en met veel plezier. Voor mij was het ook best goed om de basisregels weer eens in mij op te nemen. Balans is en blijft iets lastigs.

Download het boek hier.Comments


bottom of page