top of page
  • Foto van schrijverIrene Westerbeek

Webinar Reducept: Chronisch ziek en fit. Hoe vind jij jouw kracht?

Bijgewerkt op: 7 mrt. 2021


Op 4 maart was ik te gast bij het webinar van Reducept. Reducept is een nieuwe online trainingsmethode om chronische pijn thuis te bestrijden. Iets wat in deze tijd voor veel chronische pijnlijers een uitkomst is.


Behalve online trainingen, organiseren ze ook webinars waarin gasten vertellen over hun ervaringen met sport en pijn. In deze editie bevroeg Founder & psycholoog Louis mij over ik met alle kwelduivels in mijn lijf omga en fit blijf.


Ik vond het een superleuk gesprek en het publiek had leuke vragen. Kijk het webinar in de video terug. Helaas heeft de opname alleen het beeld van de presentator opgenomen, maar dat maakt de antwoorden niet minder interessant ;p


Comentários


bottom of page